Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 06, 2013

Syahmi

Assalamualaikum w.b.t

anak jate saya ni demam lepas balik jb ritu...
saya syak bukan demam sebab jalan jauh..tapi sebab rindu ibu dia..
mahu tak rindu dekat 2 weeks 24j sehari dok nepek ngn ibu jer..siang malam
tu yang jadi gitu tu...huhu
1st day saya masuk keje lepas cuti hari isnin lepas....balik keje terus peluk cium bagai nak rak macam bertahun tak jumpa..hahaha pastu duk ibu..ibu..
nasiblah nak..ibu masih kerja. Semalam terpaksa balik awal, sebab dah takleh nak control dah..dok nangis non stop...nak kata demam badan tak panas...tapi adalah dia batuk2...aduhai..ni yang buat ibu serba salah...
budak manja lebih...
balik tu terus ibu tidor kan..hah 2jam jugaklah tido...baru lega agaknya...ni yang buat ibu nak dok rumah taknak keje ni...tapi ibu masih ada comitment la anak2...insyaAllah tak lama lagi...bagi ibu masa ya..ibu tahu & faham kamu nak ibu duk rumah kan..gaduh2, gelak2,gomol2 dengan kamu kan..huhu..sabar...tak lama lagi..soon

2tahun  3bulan...
- cakap agak pelat...hahaha
- agak lasak...anak lelaki kut, panjat memanjat adalah hobi buat masa sekarang....bayangkan staging untuk orang buat kerja-kerja tukang rumah tu dah boleh panjat....tapi dlm pengawasan la:-)
- masih lagi ber'bf'..tak tahu la nak stop cemana..so biarkan jer
- sgt obses dgn baju bola...kalau boleh hari2 nak pakai baju bola...jadi dia ada banyak koleksi baju bola..ala beli yang pasar malam punya baru 10-20 hinggit..tengok pada kualiti:-)
- suka bergomol...kalau dgn kakak mmg kakak kalah la..sian kakak
- makan sama macam kakak-->susah makan.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi