Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

July 02, 2013

Kapten Mavelles

Assalamualaikum w.b.t

citer TRW lagi;-)
takpelah kan..untuk kali ini...
lagipun kalau tidak blog ini akan jadi sarang sang labah2 pulak:-)

saya ni bukan lah mengikuti sangat pasal bola ni pun..
tapi ini pandangan saya saja....

ramai yang sokong Kapten TRW a.k.a Piya masuk skuad utama HM
kenapa ya dia bukan pilihan dato' raja..Piya saya tengok main bagus...
gambar sya sendirik ni tau...:-)

ini antara pandangan yang pakar
saya tak bias ya..tu orang yang dalam bidang dia yang cakap:-)
agaknya apa kreteria untuk dipilih:-)
takkan dalam game pun nak pilih2 yang glamor2 jer bukan patutnya yang betul2 boleh main ke?

p/s seingat saya waktu sekolah2 dulu..kalau nak masuk mana2 team kena lalui berapa2 sesi latihan untuk dipilih......bukan macam tu ke...select pemain2 yang rasa boleh main then buat tapisan demi tapisan bukan amik pemain yang kamu suka saja:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi