Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

November 23, 2014

Syahmi dan otomen

Assalamualaikum w.b.t

Kalau kakak dgn frozen.....syahmi pulak dgn otomen...
pening jugak dengan budak ni...
kang kita leka dok buat apa2...tiba2 dia datang "bertukar"
hahaha...pengaruh tv sangat budak ni...
kang nanti....dia buat macam2 lah...
.
.
tahun depan 4 tahun...saya mmg akan hantar dia tadika la..
dari dia duduk sesaja kat rumah tu..baik dia bersosial dgn kawan2 baya dia...ada lah jugak inputnya...
duk rumah pun TV & NB memanjang....dorang mmg takder tab..
takder keperluan kot...lagipun ibu takda pitiss :-) nak beli sorang satu..kang beli satu berebut jatuh gedebuk rosak pulak...korang lenjan lah ibu punya...kang rosak duk diam...
menyesal pun ada beli TV...rasanya lebih baik takder kot...tapi tulah...dorang duk rumah tok dorang, jadi takder kawalan jugak...berdoa banyak jerlah...
tu dia otomen sedang buat keje part time...amik gambo kakak kat majlis akhir tahun...sudahnya satu habuk  gambo pun tarak...takpelah kakak, tahun depan ada lagi :-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi