Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 27, 2008

Aqif Danish

weken hari tu abang kembar aku balik. so suka hati la aku dok melayang kaletah si Aqif tuh. geram betul aku. Layan ek gambo dia.














nak layan dia makan mmg susah. Kecik2 pun suka makan nasi budak ni.

















kami le tu...













yang baju kuning tu ibu dia. tak layan dah ibunya bila kami bawa jalan. selasa ni dah nk balik sabah. I'm gonna to miss budak nakal ni!!













kat kedai selipar jepun kat rantau panjang. nnt aku masuk gambo kami beli kat rantau panjang semalam.













ha ni time dah penat betul dia ni. nasib bawa bekal.















ntah apa plk la ni. mmg tak dan kaki tangan dgn budak ni. nakal yaaa amat.













ngan cik li nyer...manja macam dah lama kenal...ngn abah nyer pun tak layan...agaknyer confius mana satu abahnya. maklum lama tak jumpa,almost 3 month abahnya ke laut...
tgk kat belakang kami tu...segala macam periuk belanga ada kat sini..kecik..besar semua ado..saper2 nk borong murah2 jemput2 la ke Rantau Panjang,Kelantan.....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi