Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 21, 2008

peningkatan::improvement

semalam baca citer Halim Othman sinarfm...dia dh pencen DJ. betul la ckp dia,smpi satu tahap kita takkan ada peningkatan dlm kerja kita sebab hari2 kita akan buat benda yg sama-tak mencabar minda. so klu nk cabar minda cuba lah benda2 baru. emmm mcmn yer...mmg boring pun klu hari2 dok tatap benda yg sama kan?

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi