Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 31, 2008

happy b'day


entry ni khusus utk Suraya Kamaruddin. Dia bestfren aku ms men. rendah dulu. Lama betul tak jumpa w'pun tinggal di kampung yg sama. lepas habis ngaji & masing2 ada life sendiri pastu plk masing2 dah jd hak milik org,aku teringin sangat nk jumpa dia....mesti dia marah aku sb aku tak gi kawin dia 2 thn lepas...sori my dear,bkn sengaja tp mmg ada hal (urusan hidup & mati gitu). W'pun kami sekampung tp lps kawin dia keje kat KL so skrg dia kat KL loo. InsyaAllah blh jumpa time cuti2 nnt,sb aku mmg keje kat kampung....a'pun SELAMAT HARI LAHIR SURAYA. i'm never forget ur day....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi