Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 17, 2008

novel

2 novel yg nk dibaca....
berikan aku cintamu...
satu lg tak ingat tajuk apa...
lm dah tak bca novel ni...
selalu dlm sehari leh habis ...
tp rs skrg ni tak la kut...
ngn keje opis...
kat rumah pun kn leh baca sangat...
abg bkn leh tgk aku dok sorang2...
aku bc majalah pun dia bising...
asyik ngn majalah je...
heii jeles tul...
takpe slow2 la...aku bkn mcm dulu kan...kn sedar diri babe....:)

4 comments:

Anoy said...

hye siti!
dulu dgn skrg mmg beza. part keje opis aku agree. but still im not married yet hehehe. track record dulu2 mmg bole buat 1 hari 1 novel which equivalent 400+ pages. now....tak bleh la nak concerntrate sgt. satu keje pun tak jalan nnt. got a few new books coming this month kan..but yet aku tgh Q nak baca. if u noticed my entry for KLIBF, byk sgt new comers + dgn story line yg kureng sket.
haihhhh! buku itu mengasyikkan hahahaaha

Umi Mia said...

ermmm..dulu berfore kawin pun..I memang kaki buku gak...tapi sejak dah kawin ni..nak abiskan satu buku pun makan bulan...

ita.itu said...

minat novel ek..selalu yg suka novel nih jiwang dik..hehe

sazlishaliza said...

anoy; tu la skrg susah nau nk ngabiskan even 1 novel pun

umi; hehehe sama la

kak ita; mana ada kak,sikit2 ada la kut hehehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi