Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 08, 2008

plan hujung minggu

hujung minggu ni kami ingat nk gi mancing....cuma blm decide nk bermalam ke tak...aku belum pernah mancing tau...klu jd ni 1st experience.....abg mmg giler mancing. jorang dia mak aiii....beratur panjang...tp sejak kami kawin belum sempat nk pgi. asyik kebizian je....InsyaAllah jadi.

2 comments:

ita.itu said...

susah gak ek kalo laki suka mancing..kang kalo marah ckp kongkong..nak tak nak ko kena join skali..hehe

sazlishaliza said...

a'a la kak...klu tak kn gaya ckp kita queen control kan...tp best agaknya...nntla sy pgi kang sy citer kat blog ok.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi