Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 02, 2008

Supplements

nk mkn apa ek nk kasi badan ni segar bugar dr pagi smpi petang....aku ni bkn ada ank lagi pun...tp malam tdo berdengkur tak sedar diri...penat je aku rasa....agaknya keje ofis ni nmpk je rileks kan tp makan otak....mmg penat...semalam balik keje gi umh mak dulu sblm balik umah MIL...dkt magrib baru balik umah MIL....mandi+solat....lps solat blh je aku tertido kat sejadah....dgr2 abg aku dah kelengkang kelungkung kat dapur....alamak siannye bang kn masak sendiri....atas dasar t'jawab bangun gak la....tp sies aku penat....asyik penat je kan..mcmn nk jadi iron lady ni...

1 comment:

ita.itu said...

ko sama mcm aku dulu2 tau...kena mkn multi vitamin...dan kalo x jlan gak try produk DCL, madu tuh...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi