Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

April 30, 2008

teringat

hmmm....since keje takder ni upload new n3 pun best gak kan...

sajer je...lps tensi...

hehehe...

bkn apa aku teringat zaman kolej dulu...

mcm2 jd...

2thn...

kat sana la aku bljr erti hidup...

hmmm...ada satu hari tuh....

aku ngn saper ntah x ingat....

lps habis assignment....

kuar ngn satu lecturer...

huh klakar je...

ms duk mkn tuh lalu la kete kura2 ...wolksegen...

aku pun ckp la...aku minat kete tuh...klu dpt aku nk make-up lawa2....

blh jer lecturer aku tuh ckp klu nk kete tu kawin ngn saya...

haaahhhh apa la...aku dh malu2 kucing dah...

mesti kawan aku ckp aku perasan....cepat2 aku mkn ajak dia blah...

malu seh...lps tuh aku dh tak kuar ngn lecturer tu dah...

ntah dah kawin ke idak dia sekarang....masa tu pun dah terlajak dah sikit...

tp dgr citer dia dah trnfer....ntah la...

tp dia cute....hehhehe

mace2 deh....

4 comments:

Anoy said...

siti! bole tak aku guess lecturer tu sape...hahahaha..zaman kolej mmg happening lah.

cheeko said...

waaa... scandal.. sapa lecturer tuh... woit mana katalog bateek nih??

shaliza said...

dilla@anoy;blh jer...guess who? hehehe

cheeko: sapa2 la....gambo tuh membe aku belum kasi soft copy la...aku tgu gak ni...ala ko ckp je ko nk color apa...semua up to date ko jgn risau....

Anoy said...

sapa lagi kalau dah terlajak time tue...dan who else yg no longer with aim ipoh...he is...EN ASRI kan...kan...hehehehehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi