Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 31, 2010

Best

Best sb mlm tadi boleh gak ijin sang suami nak bawak najibah gi wakaf che yeh...
huhu..
lama sudah tak pegi wakaf che yeh (maksud saya pasar malam)
sejak deliver najibah...
best...blh beli kasut bundle...dan mlm tadi rembat satu kasut bundle untuk najibah..
sweet sangat...nak nike tapi takder saiz pulak...adidas pun ok..
semalam semua dapat bahagian masing, saya jer tak tahu nak beli apa..
terlalu excited pulak tengok...maklum lama sudah tak pergi..boleh la pgi lagi bila2...najibah ok jer jalan tempat camtu...
mek beli carpet nak lapik sembahyang...ma pulak beli toto dan masing2 beli tudung jugak..huhu sakan ya my both moms.
Abang lak terbekenan ngn t-shirt belang warna itam...ok la..
so saper2 yang datang kelantan tu pasar malam wakaf che yeh ni tempat must go tau..
selamat datang ya...


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi