Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 26, 2010

Plsss..

ssshhhhhhhhh...pls zippp ur mouth.hahaha
pernah tak korang,bila some one datang & cerita blabla...
then akhir sekali mintak tolong jgn inform benda yang dia cakap tu kat org lain..
like mengumpat ke tu? huhu takut nya saya kalaulah saya termasuk dalam golongan itu.
tapi nak lari camner ya klu dah dia datang terus cerita tuptaptuptap kan.
whats a life..
selalu jadi camni,saya pun tak tahu nak buat apa lagi.
no saya takkan bocorkan bila dia mintak saya keep it secret.
tapi tu lah, bila ia berkait ngn some one yang kita kenal,
rasa ralat jugaklah,
nak wat camnerkan, selagi leh simpan,saya simpan la.


No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi