Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 17, 2010

Nak @ Xnak

nak buat ke tak nak ni,
MIL suruh buat majlis hari lahir najibah.
saya pulak rasa macam tak payah buat kut...
kang tak ikut,lain pulak dia fikir menantu dia ni...
saya tak biasa buat la majlis hari lahir ni...
lagipun najibah still tak tahu apa lagi, nak tiup lilin bagai..
ni kes atuk yang lebih2 ni.
ishhh..poning den,
mlm tadi pun dah hint2 dah,
saya faham ma,cuma saya tak gemar je party2 harijadi ni.
For me benda ni kita raikan with famili sudah,no party2.
aduh camner nak cakap ni.
kang saya buat doa selamat kang, semua insap kot.



1 comment:

cmba said...

hehhehe...buatlah sha...besh ape..

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi