Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 13, 2010

Blogger We care...InsyaAllah


Saya baru singgah kat blog MR.PenyuBiru & ada kempen ni. BLOGGER WE CARE.
Dan setelah pergi ke blog en.MEGAT baca apa yang ditulis oleh beliau,susah nak percaya tapi anggaplah saudara kita berada dalam kesusahan. Kan kita pernah dengar tak sempurna iman seseorang sekiranya mengetahui jiran(saudara seagama) dalam kesusahan tapi kita tak berusaha utk menolong.
So jika dengan cara ini saya boleh menolong en.Megat, apa salahnya kan. Baca cerita dia yang ini(Tangisan Aku,Isteri Dan Anak) buat saya insaf yang dunia ni penuh dengan dengki & khianat.
Saya juga doakan moga en.Megat & Keluarga mendapat lindungan Allah s.w.t Sb Saya percaya apa jua yang terjadi dengan izin Allah,Jadi sama2lah kita mendoakan yang terbaik untuk dia sekeluarga.
Ok sekiranya ada blogger yang ingin sama2 menjayakan kempen ni sila ke blog en.HydirNo comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi