Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 07, 2010

budak yang semakin banyak akal


-abaikan rambut najibah yang masih belum lebat2.My mom dah letak minyak kelapa, so kita tengokla hasilnya nanti.
-najibah dengan 2nd cousin dia.Garang ooo najibah ngn org yang dia tak kenal...kih..kih..bagus2:-)


huhu inilah budak yang buat ibu dia kadang speachless..
banyak akal sungguh.
lasak bukan main
tapi dengar bunyi2 kuat takut,sampai bila saya batuk or terbersin pun leh sakan nangis dia...cepat terkejut macam ibu dia.
semua benda nak dipanjat,jalan baru 2-3 langkah...
makin ramai orang kat umah makin sakan dia tunjuk aksi dia...
huhu..apa2 pun najibah tetap pojaan hati ibu.


2 comments:

iNa said...

makin besar makin byk akal kan...

cmba said...

dah besar dah anak ko nie..hehehheheh

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi