Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 21, 2012

Anak ibu Nur Najibah Sazli Hisyam


wahh pejam celik sudah 3tahun kakak ya..
rasa macam baru saja ibu lahirkan kakak..
dah takder bau baby dah...bau masham adalah...hihi
kakak dah besar ya...dah boleh hantar sekolah dah...insyaAllah tahun depan ibu hantar kakak ke sekolah.
tengok gambo2 kakak...huh rindu pulak zaman kakak kecik.
telatah kakak mmg menghiburkan ibu..malah orang lain jugak..
mulut kakak petah sesangat.
kakak sgt matang di usia kakak.
tapi bila time angin lintang...huhu ibu leh naik hantu.
alhamdulillah kakak cepat belajar...walau ibu tak beri penuh perhatian untuk sit alone...sama2 belajar...tapi time ibu masak...memandu...secara tak langsung pun boleh aje akak ingat...syukur sangat...
21 jan 2012...genap 3tahun usia kakak...kakak akan sentiasa jadi baby ibu yang pertama..
setiap waktu ibu doakan kakak jadi yang terbaik...berjaya dunia & akhirat...jadi kakak yang hebat dan melindungi...anak yang membanggakan...insyaAllah. Semoga Allah sentiasa melindugi kakak..dan sentiasa hidayah,petunjuk & taufik dariNYA...sentiasa dicerahkan pintu hati kakak untuk belajar...amin



No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi