Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

January 22, 2012

Di hari lahir kakak yang ke-3

wah kakak sangat excited...
seronok agaknya la..
pegi kedai kek, beli kek yang dah siap takder tempah2
nak beli SR jauh dari rumah pulak. lain kali ok.
punya budak ini excited sampai terkucil..
agaknya asyik dok tahan jer..tu yang tak sempat nak ke toilet..
nak marah pun takleh sb ni hari dia kan..lagi pulak org ramai..
mil ada so ibu maintain ayu jerlah...hehe
so far semuanya pun ok...
makanan licin..
untuk hari lahir kakak ibu berjaya buat donut..haha
tapi takder gambo la...
kamera ibu tak pegang...ibu lorat...maklum mak pengantin hehehe..

gambo pun takder yang proper....untuk kenang2 boleh la...
so kakak...nanti boleh la awak baca cerita2 awak ni ya.

2 comments:

aNoY said...

selamat hari lahir kakak...semoga menjadi anak yg solehah dan sihat. amin....

shaliza said...

thanks dilla.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi