Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 04, 2013

Al-Fatihah

Assalamualaikum w.b.t

Tolong sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah banyak2 untuk pejuang2 kita di Lahad Datu sama ada yang terkorban atau tidak. Semoga dengan usaha kita ini sedikit sebanyak dapat memberikan kekuatan untuk mereka.

p/s rakyat perlukan satu medium untuk mengetahui kebenaran...tolong jangan jadikan kami mangsa. Apa perlu disembunyikan, walhal itu kebenaran. Ya ALLAH tunjukkan kami kebenaran sekiranya kami dizalimi..aminnnn.

--->Gunakan senjata kita yang paling tajam itu sekarang iaitu DOA!

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi