Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 30, 2013

Fesbuk

Assalamualaikum w.b.t

comei sungguh la makcik2 ni...fesbuk pun boleh buat gaduh..huhu
kalau tak tahu takyah la nak kecoh2 kan...dah tak sedap dengar jadinya..adoila.
kang saya buat kelas IT instead kelas mengaji yg dah ada kat rumah tu:-)comelsss

p/s...gaduh mulut jer...biasalah masing2 nak tunjuk sapa hebat & serba serbi tahu:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi