Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 05, 2013

Tepung Magik

Assalamualaikum w.b.t

Saya dah cuba Tepung Magik (TM) ni....sekarang kan TM ni tengah dok in macam lain2 produk spt rumpai laut la..VCO laa..
hah ni sekarang TM la pulak..
boleh buat goreng macam2 yang anak2 kita suka..spt ayam goreng ala kfc...udang goreng ala tempura...cendawan goreng..ikan goreng dll.
sazlishaliza.blogspot.com
Dulu TM ni takder packaging macam sekarang...untuk lebih komersial, packaging pun kena tukar la kan..jadi lebih berdaya saing orang cakap. Keluaran BUMIPUTERA & ada kelulusan HALAL dari JAKIM

Anak2 saya mmg suka makan ayam goreng celup tepung..jadi sekarang lebih senang nak buat..celup jer dalam TM & terus goreng...nak sedap lagi sebelum celup dalam TM celup dulu dalam telur letak sedikit garam...tarraaa siapppp...berebut2 makan dengan mak+pak sekali la ofkos:-)

Nanti saya up apa lagi saya goreng guna TM ni...

Oleh itu...hmmm..hmmm sapa nak beli TM ni boleh contact saya ya...sapa orang KB leh contact saya direct untuk dapatkan TM ni...stok cepat habis ya....SMS saya ya 013-9759028. 


Tepung Magik 540g --->RM10.00 sahaja.

Contact saya ya orang2 KB....orang luar KB pun boleh jugak..tapi ada kos penghantaran la ya +RM6.00...

3 comments:

RieNa said...

menarik!

Kakizan Omar said...

Agak2nya kat KL ada tak?.. :D

shaliza said...

Riena; tak nak cuba ker?

Kakizan; saya tak pasti pulak...TM ni dorang jual melalui internet melalui agen, belum masuk mini market @ pasar raya lagi rasanya...

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi