Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

May 21, 2014

bebelan semata

Assalamualaikum w.b.t

ya saya masih belum bersalin....dup dap dah ni...
hari ni nak membebel jer...
biasalah ibukan...kalau tak membebel tak sah...
.
.
kakak exam minggu ni...
selamba jer budak tu...alah ibu pun sama..
apa ada hal baru 5 tahun kut...
enjoy jerlah kak...
tapi kemain lagi bila tanya, boleh...boleh jer memanjang :-)
ibu doakan kakak yang terbaik:-) insyaAllah

my boss....dia ni tahu ke tak saya nak bersalin dah ni...
kemain lagi bagi assignment...huhu
nasib la klu x sempat nak buat..
agaknya dia ingat staff dia ni lambat lagi kut....tapi surat cuti bersalin dah email..ke dia tak baca ni...tapi no.2 saya juga sudah cakap directly kat dia saya punya due date sekian2...ke dia tak ingat...hmmm apa2 jer lah. tahu lah dia tu kut:-)
iyalah dah due date pun masih lagi ke ofis...
malas saya nak amik cuti awal...
duk rumah pun bukan ada apa nak buat...
melanguk jer sorang...dah semua takder,
petang baru nampak muka semua orang...tak nak lah...
baik pegi ofis....klu nak bersalin pun mesti ada tanda kan....insyaAllah, Allah tolong:-)

apa lagi ek...
hahha nak membebel pun kena fikir...
ah sudah...lain kali la pulak..
tepu sudah takleh nak fikir:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi