Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 05, 2008

jeng..jeng..

hari ni rabu kan...esok kamis....lusa jumaat (aku cuti tau~kelantan mar) dan tulat adalah S.A.B.T.U....hari apa tuhh hah jgn tak tau hari buang undi sehhh....sesaper yg belum check lagi tu cpt check ye kengkawan,kang nnt kecoh plk nama takder kat tmpt mengundi. nk check kat aner....cari sendrik loorrr....

lunch td.....
aku lunch sensorang hari ni tau...sian kan
mkn nasi bungkus je...sian lagi (member lain on diet~kot la)
beli kedai mak cik kat sebelah opis
pedas gila sambal belacan dia
meleleh air hidung+mata aku
sob..seb...
tak habis...pedas sgt pastu plk mulut ku ada ulser
aduhhh siksa bebe...

hr ni....
keje pnya la manyak...
tak cukup tangan
so skrg ilek skit aku pun
bloghoping la apa lai..
baru leh baca citer bloggers lain...
tenang skit rasa hati..
pg td dah tgk certain2....
ni sambung balik...
besh..besh...

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi