Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 09, 2008

PRU-12

hmmm....baru nk update kan. Mesti semua dah tahu kan apa keputusan PRU12....tak sangka kan? betul2 unpredictable....apa pun keputusan itu adalah suara rakyat malaysia. so harap kepada yg menang dapat menjalankan t'jawab sebaik mungkin....aku cuma nk negara kita selamat & sejahtera sokmo...
08/03/2007
aku kan petugas hehehhe....so mmg ala2 bz la.
pagi2 aku suami isteri dah bangun tau...
sarapan nasi lemak MIL yg buat - dia takut aku kelaparan (tq2)
pkl 7 aku dah ada kat sekolah tuh hehehe
pasang komputer & start tugas....ramai jugak org kawasan aku ni almost 19K++
ada 4 org yg sekali ngn aku utk hari tu.....oh ya aku pun buang undi gak tau...1st time lagi...jakun2...dan aku selamat memilih...senang je..tak sampai 5 minit dah setle...
pkl 5.30ptg tugas selesai la...
aku kemas balik komp...then ada la dgr2 keputusan yg tak rasmi time tuh...
kami stay back dpn TV malam tu smpi kul 2 pg je...
pastu dah tak sedo diri dah...bangun pkl 7 pg....
pgi keje pun ngn mata ala2 nk katup...
abg aku best x keje...bos dia kasi cuti....tak aci tul..
cuma aku nk inform tiada kejadian yg luar dugaan berlaku kat DUN & PARLIMEN kami...
Alhamdulillah...
tp tak sangkakan smpi 5 negeri BA take over tuh....all the best semua ya yg mengundi & yg diundi..........
p/c takder gambo ye mintak mahap....

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi