Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 03, 2008

kepenatan

ohhh tajuk.
tp betul aku kepenatan........
since dh dekat nk p/raya ni, mcm2 yg perlu aku setlekan. aku salah sorang petugas pada hari mengundi nanti...dah la ni first time aku akan mengundi. kena pulak bertugas pada hari mengundi...pada hari tersebut aku kena berada di pusat mengundi paling lewat sebelum pukul 7.30pg.huihhh tak dapat aku nak bayang...penat mesti berganda2. Dah la malam tu mak aku nk bertolak ke KL. ada kenduri...mintak la keje aku habis sebelum pukul 8.00mlm. kita tengok la macam mana nanti.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi