Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 13, 2008

SPM

semalam result SPM kuarkan? Huuhh dasyat2 la bdk zaman sekarang kan smpi 20A tu. Mcmn la ek mereka study. Masa aku dulu 9 subjek pun dh semput...dapat cukup2 nk sambung ngaji je...study malas tu la resultnya...hehehe..Tahniah kpd mereka yg "flying colours" tp yg tak berapa nk cemerlang tu jgn risau...rezeki tak bergantung pada result SPM ok tp usaha yg gigih....belajar la untuk hidup...biarlah kita dapat dunia & akhirat jugak...insyaAllah.

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi