Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 04, 2008

kisah dating smlm

hehehe...
takder pic la (sori yer zaimah). Bateri kingkongkung.
emmm best la jgk..tp derang lmbt...aku dah balik umah dah baru terkedek2 tepon kata dh ada kt KB mall. skjap je la jumpa nyer pun...makan2 then aku nk kn balik umah..big boss dah warning marrr. sori la beb takleh lama2...almaklum aku ni bkn mcm dulu dah...hak milik org..kueng...kueng...lain kali datang la lai yo...aku happy jmp korang. nnt aku masak plk...mkn kak situ ndak best la...nk pgi tmpt best2 nan ado maso la plk...ok shafiq&shasha jmp lagi erk. nk tanya ni korang kapel balik yo? (wat muka toyer ya kwn2 smbl tanya tu) hmmmmm
aku balik semalam,nan ado org kek umah la plk...mana pgi semua ni...ayoo. aku tepon abg,hehehe dia ngn mak aku kat tanah yg kami nk buat projek tuh...(aku ada mention before)insyaAllah jadi lah tuh.Dh nk magrib kami balik smlm,dekat ngn umah je tanah tu. semalam org datang bajak tanah tu...so nnt kami nk kn buat pagar pulak...kayu dah ada tinggal nk beli dawai duri ngn pasang je. emmmm sian abag erk...balik2 keje nk kn sambung wat projek tanah tu plk...emmm takpe bang nnt dapat hasil(insyaAllah) lumayan tuh, kalah gaji kita bulan2...aku harap Allah mudah kan urusan kami..

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi