Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

March 25, 2008

out of mood

aku ada bnyk citer tp not in the mood la nk berblog...tp sayang plk nk close blog ni...sb ni je tempat aku blh luah perasaan tanpa perlu pk orang akn tahu...sb org tak kenal aku in person...takpe apa2 kan aku luah je la kat sini...itu pun klu rajin & ada masa...

1 comment:

ita.itu said...

babe..jgn la x de mood smpi nak ttp blog sayang..wat private je kejap kalo nak ttp kejap dik..hehe

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi