Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 23, 2013

Blogging dah tak 'IN'?

Assalamualaikum w.b.t

Ramai yang cakap blog sekarang ni dah tak IN..cerita banyak yang basi katanya..
iyalah rata2 up kat FB,Twitter,IG dan lain2 lagi
betul ke tu?
Kalau saya, masih prefer blog lagi...sebab puas boleh tulis semahunya...
saya tak sign sosial network lain selain FB..
pastu pulak sekarang yang private kan blog mereka...alahai..kalu invite tu syukur, kalu tak..nak wat caner kan..okay jer:-)

p/s suka baca cerita2 mereka macam2 ado:-)



2 comments:

azieazah said...

Memang ramai yang menjadi sejuk dan terus kaku dari berblogging sebab seronok ber IG dan Twitter.

Setiap orang ada pilihan dan berbeza cara. Yang pasti, blogging masih menjadi pilihan ramai orang...

shaliza said...

betul tu kak azie..masing ada pilihan kan^_^

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi