Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

February 27, 2013

Sehangat Asmara

Assalamualaikum w.b.t

sekarang drama2 kat Tv best jer semua...tapi saya mmg takde nya nak tengok drama kat rumah tu..tak bola, tengok national geographic...mmg tu jer:-)
mmg tak ikut pun drama2 tu semua kecuali cerita Adam & Hawa. Tu pun tengok kat internet kat tempat keje..opss
lagi satu ni cerita sehangat asmara ni...best kan? saya tengok sebab dah baca novel...tu yang ber'ia' nak tengok tu..lagi pun saya suka rita.
baca novel kemain cepat..cuba kalau baca buku ilmiah..hah nak habis satu page tu kemain lama...setahun pun belum tentu habis baca-tu saya lah..
mmg dari dulu susah benar nak baca buku ilmiah ni..beli rajin la jugak..tapi sudahnya tak baca.
satu sikap mmg tak patut betul^_^
saper nak tengok cerita tu leh click link ini ya...macam2 cerita ada. Tak pasti dah sampai episod mana dah cerita sehangat asmara tu...
Selamat menonton:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi