Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

August 28, 2014

#icebucketchallenge

Assalamuakum w.b.t

saya ngakulah saya ni sikit outdated kot..
apa tujuan ya buat challenge macam gitu?
untuk apa ya?
ish..macam2 la sekarang ni..dunia2:-)

p/s
terima kasih untuk semua yang masih sudi baca blog ntah apa2 saya ni...sekarang saya ada masalah nak tulis komen dan nak approve komen. tak tahu kenapa setiap kali nak approve mesti nak kena log in balik, pastu berjanggut nak tunggu...bukan banyak pun komen nya..tapi tanda appreciate saya untuk yang sudi baca, saya nak reply komen kembali:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi