Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 09, 2014

Buka Akaun TH Saniy

Assalamualaikum w.b.t

Dapat jugak pegi buka kaaun TH untuk Saniy...
asyiklah duk bertangguh...
semalam pegi pun naik teksi, tau sangat kat KB tu bukan senang nak dapatkan parking, lagi2 time lunch...baiklah naik public transport...aman damai...
lega rasa dah buka akaun untuk saniy...pasni dah boleh transfer jer.
buka akaun tabung haji best, selain bonus yang agak tinggi, kita tak perlu risau pasal zakat ke apa..sebab TH dah buat siap2 untuk kita....

ok selamat menabung ya anak2, jangan nak boros...kita ni dikalangan orang yang eco-no-money katanya:-) huhuhu

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi