Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 20, 2014

Event ntah apa2

Assalamualaikum w.b.t

banyak betul event yang ntah apa2 sekarang ni...
tu yang 'i want to touch dog'
apa yang suka sangat pun tak tahu lah...
betullah nampak comel jer...tapi binatang itu bukan binatang yang boleh dibela & dibelai...
tapi nak buat jaga ladang takper.
.
.
alahai...bela kucing la...binatang kesayangan Rasullah s.a.w lagi...

2 comments:

Vee Sandi said...

apa motif sebenar mrk anjurkan kempen ni pun masih samar2 . saya cuma nampak part politik sahaja ...

Nor Azimah said...

atau pun ada tak yang sanggup nak pegang anjing yang terbiar, berkudis, tak makan tepi-tepi jalan tu, ni yang comel mmgla suka je kan,diorang ni memalukan agama je.

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi