Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 09, 2014

Buku Dr.Bubbles

Assalamualaikum w.b.t

Sapa pernah dengar Dr.Bubbles? klik link untuk kenali dr.bubbles:-)
dia ada buat buku nak kutip dana...buku2 tu boleh dapat online jugak rasanya...saya beli kat kedai buku Muda Osman (kedai buku popular kat kelantan)
ada dua jer...tu pun last piece, SA cakap mungkin akan direstock...best..colorful & little words..budak2 suka la kan?...so cepat lah carikan untuk anak2...selain anak kita suka, kita juga boleh gembirakan anak2 yang kurang bernasib baik...
Dr.Bubbles dan Anak Kucing
Dr.Bubbles dan Anak Dinosour

2 comments:

msredcheesecake said...

Kira sambil beli sambil dermaake ni

shaliza said...

msred; ya...beli dan derma untuk dia gerakkan NGO redbubbles

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi