Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 01, 2014

Saniy & Tokmek

Assalamualaikum w.b.t

sikecik dengan tokmek...
gambo blur...tak duk diam tu yg macam tu...
pandai dah sikecik ni...dah kenal orang...letak sorang2 mmg nangis la dia..nak melekap jer keje dia...sama pesen jer dgn kakak dgn abang dia masa kecik2 dulu...jenis nak dgn ibu+abah jer....tapi saniy okay lagi...kakak dgn abang dulu lagi teruk..takmo langsung dgn strangers...saniy klu dia nampak ibu+abah ada sekali dia okay jer orang nak amik :-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi