Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 08, 2014

najibah-syahmi-saniy

Assalamualaikum w.b.t
3 ketul cinta hati ibu...gerammmss
letih nak melayan?
biasa saja..tak boleh la nak ikutkan sangat perasaan kan...dah ada anak kena dulukan mereka lah...'me time' boleh la selit2 time pegi keje..hehehe
tapi saya okay jer tinggalkan anak2 bila ada masa kena keluar sendiri. tapi most of the time kalau keluar sendiri asyiklah duk teringat2 pulak kat 3 ketul tu...huhu perasaan seorang ibu kan...
begitu jugak abang...okay jer dia nak keluar kopi2 dgn kawan2 dia...dan mmg selalu pun..tak kisah sangat la, janji dia buat apa yang patut dia buat dulu kat rumah...huhu, kalau tak kirim salam hahaha...macam garang sangatkan:-)
budak 3 orang tu macam2....tapi satu yang sama anak2 saya ni cepat sangat merajuk....si kecik tu pun dah nampak dah suka merajuk...ini gen sapa la ni..abah rasanya ni..huhu malu la tu nak mengaku:-)

Allah, kurniakan kami kesabaran & rasa tanggungjawab yang tinggi untuk kami membesarkan amanah Mu ini...

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi