Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

October 15, 2014

Milk Storage :- bocor

Assalamualaikum w.b.t

boleh pulak milk storage yang baru beli tu bocor...
kemungkinan semua la kot...
sebab dah 3x masukkan susu saniy semua menitik keluar..
dah la agak susah nak dapatkan milk storage yang jenis bag kat kb ni...
kena ke area tesco sana...
cap bubbles
x suka la cap bubbles tu..plastik dia lembik...suka lagi autum..harga sama. masa beli tu autum habis stok...aduhai. nak beli on9 macam tak padan..bila campur postage dah mahal sangat dah harga dia...biasa boleh dapat dalam RM10 jer...
ni autumz...tegak jer bila masuk susu...

1 comment:

insan marhaen said...

IM selalu beli baju ibu_suri. Kemudian hantar kedai jahit untuk alter.

harga alter lebih mahal dari harga beli baju.

nak buat macam mana.. tak pandai alter sendiri!

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi