Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 22, 2014

Kisah Bah/Banjir 2014

Assalamualaikum w.b.t

pfffrttttttt
tahun ni bah agak besar...
kat opis ni belum pernah air naik smpi peha...
habis la jugak barang2 kat opis...Allahuakbar
mmg tak jangka la..
khamis 18/12/2014 yang teruk...
smpi la semalam 21/12/2014
dan sekarang masih lagi mengemas apa yang patut...
2-3 buah pc mmg out
1 server tak tahu apa status lagi tunggu air kering...
syukur jugak sb dah hujung tahun...stok mmg dah clear...
tapi banyak fail2 penting kena air....nak kena jemur dulu, entah boleh ambil ke tidak pun tak tahu lah..
tahun ni mmg bah betul la kami:-)

No comments:

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi