Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

December 09, 2014

setting komen

aikkk bila pulak aku setting komen kena masukkan huruf2 tu...hayyaaa..

4 comments:

Kakcik Nur said...

Kakcik pun tertanya-tanya sebab semua blog yang kakcik nak tinggalkan komen kena masukkan angka-angka tu...

Kakzakie said...

Blogspot sakit agaknya..

shaliza said...

Kakcik; tu la kan...agak menyusahkan.

Kakzakie; hikss...

Najib Ariyan said...

bukan huruf tapi nombor... ada baiknya juga... jadi takler orang yg gunakan robot untuk tinggalkan komen kat semua blog... sebijik sama dan serentak... ada program dia mcm tu... itu ihsan blogspot

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi