Doa Ibu

“Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani.”
“Ya Allah, peliharakanlah anakku selama di dalam kandungan dan sembuhkanlah ia, Engkau Maha Penyembuh, tiada sembuhan melainkan penawarMu, sembuh yang tidak meninggalkan kesan buruk. Ya Allah, lahirkanlah ia dari kandungan ku dengan kelahiran yang mudah dan sejahtera (selamat). Ya Allah, jadikanlah ia sihat sempurna, cerdik berakal dan berilmu serta beramal soleh. Ya Allah elokkanlah akhlak (perangai) fasihkanlah lidahnya dan perelokkan suaranya untuk membaca hadis dan al-Quran dengan berkat Nabi Muhammad SAW.”

Amin...

Followers

Date & Time

About Me

My photo
Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
Lantaran adanya wanita, alam menjadi indah, lantaran adanya lelaki dunia menjadi sempurna. Lantaran adanya lelaki dan wanita terkadang sempurnalah suatu kelemahan di sebalik suatu kekuatan

Our New Life

Our New Life
14/10/2007

June 25, 2012

tak best kalau update takder gambo


kannnn..tak best la buat entri takder gambo..
sekarang kebanyakan bila keluar ke apa2 dah tak ghairah mana nak bergamba..
kang diperli dek org kampung pulak..sikit2 nak amik gambo..
tu lah malas nak buat entri tu...tak feel bila takder gambo ni..
takper2..sok2 mood mari kita amik gambo bebanyak kita tepek seketoi dua sini ya..
.
.
.
ohhh beli kasut raya anak-kasut anak lagi mahal dari makpaknya...aduhai...kasut bata jer pun.
tu lah kan...makpak ni bila dengaan ank2 ni jatuh kasihan pulak..belikan ajer..tutup mata bayor..hehe
.
.
sayangggg mek&ayah...rindunya...zaman tecik2 dulu:-)

2 comments:

eelobor said...

sebut namo mek ayoh gak.... beline lalu air mato ambo tringak jamey kecik hiduk susoh sangak2....

shaliza said...

Eelobor;kannn...kalau diingat mmg mengundang air mata:-)

Abah & Ibu

Daisypath Anniversary tickers

Muhammad Syahmi